REHYDRATING TONER

Aloe Fleur de Jouvence® Rehydrating Toner

Rehidrirajući toner je formula koja ne sadrži alkohol i ne isušuje kožu jer sadrži prirodnu Aloe veru i hamamelis. Pored toga, sadrži posebne ovlaživače i ekstrakte biljaka za poboljšanje tonusa kože. Proizvod sadrži kolagen i alantoin za regeneraciju ćelija. Rehidrirajući toner je nežan preparat koji se koristi za uklanjanje svih tragova sredstava za čišćenje, šminke, nečistoća i mrtvih, beživotnih ćelija sa površine kože, čime se obezbeđuje konačno čišćenje i toniranje radi zatvaranja pora. Toner uklanja ostatke masnoća i prljavštine, a istovremeno okrepljuje kožu koja je ostaje potpuno čista, glatka, izbalansirana i stimulisana. Rehidratacija se obezbeđuje nakon što je koža nežno pročišćena.

SASTOJCI Sok lista Aloe Barbadensis (stabilizovani Aloe Vera gel), voda (aqua), voda (bez alkohola) hamamelisa (Hamamelis Virginiana), propanediol, rastvorljivi kolagen, ekstrakt ploda limuna (Citrus Medica Limonum), ekstrakt ploda krastavca (Cucumis Sativus), ekstrakt Equisetum Hiemale, ekstrakt cveta kamilice (Chamomilla Recutita), ekstrakt lista ruzmarina (Rosmarinus Officinalis), natrijum PCA, natrijum laktat, trietanolamin, alantoin, natrijum hijaluronat, dinatrijum EDTA, fenoksietanol, metilizotiazolinon, kaprilil glikol, 1,2-heksanediol, mentol, miris (parfem).

UPUTSTVO Svakog jutra i večeri nanesite rehidridajući toner pomoću tufera Ponavljajte postupak sve dok tufer ne ostane čist. Osetićete da Vam je koža čista i kondicionirana, sa suženim porama što koži daje gladak izgled.

• Tonira i vlaži kožu

• Formula bez alkohola

• Sadrži aloja veru, hamamemlis, biljne ekstrakte i kolagen

Šifra proizvoda: 338 Kategorija: