FOREVER GIN-CHIA®

Dve prastare biljke: golden chia sa Zapada i ginseng s Istoka, kombinovane su da bi stvorile moderno čudo – Forever Gin Chia. Neka ova snažna kombinacija bilja pruži vašem organizmu ono što vam užurbani način života oduzima. Golden Odu ili severnoameričku kadulju upotrebljavali su američki Indijanci s jugozapada SAD-a početom 20. veka zbog njenih zdravih svojstava. Chia sadrži poli- nezasićne masne kiseline, antioksidanse, dijetetska vlakna i proteine. Ginseng je veoma poznat kao tonik, nazvan “kraljem medu tonicima”. Sadrži saponine, što ga čini adaptogenim (svojstvo da svoje delovanje prilagođava potrebama organizma). Ginseng je i snažan antioksidans. U kombinaciji, ove dve biljke podižu nivo energije, povećavaju izdržljivost i održavaju zdrav krvotok.

Šifra proizvoda: 47 Kategorija:

Opis

Verujem da je onima koji je koriste jedan od omiljenih proizvoda,a kako i ne bi bila kada pruža našem organizmu sve što nam današnji užurbani način života uzima !
Ginseng i zlatna čija u kombinaciji:

  •  podižu nivo energije
  •  povećavaju izdržljivost
  • održavaju zdrav krvotok

Stres svakodnevna pojava koju svi doživljavamo, prebrzo se živi i naprosto 24h su postala kratka za sve obaveze koje nas čekaju, stalno se negde žuri, juri, kasni….stalno nešto fali…ljudi su nezadovoljni životom, puno je negativnih emocija i misli….
A šta tek stres radi našem organizmu?
Glavobolja, nesanica, nervoza, probavne tegobe, problemi sa pritiskom, pojačan apetit…
Poznato?
Znate šta je najgore? Vremenom prihvatiti to kao svakodnevicu, kao nešto što je normalno….a nije!
Ne može svakodnevna nerovoza, nesanica, glavobolja biti normalna.
*Grickanjem protiv stresa*
Uz to je bogata vitaminima, mineralima, aminokiselinama i omega 3 masnim kiselinama i predstavlja snažan tonik za opšte dobro stanje našeg organizma.