FOREVER ESM COMPLEX

Dodatak ishrani za odrasle sa unutrašnjom opnom kokošijeg jajeta u prahu (NEM®) i ekstraktom kurkume. NEM® je prirodan izvor glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena i drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova. Ovaj patentirani sastojak je dokazan u naučnim radovima gde je potvrđeno njegovo dejstvo u podršci zdravom kretanju, povećanju pokretnosti zglobova, očuvanju zdrave hrskavice, smanjenju bolova u zglobovima i brzom oporavku nakon vežbanja – u suštini svemu onom što je potrebno vašim zglobovima. Dodatno smo poboljšali efekte u ovoj revolucionarnoj formuli dodatkom ekstrakta kurkume, i to u verziji koja koristi patentiranu tehnologiju emulziranja BioCurc®. Kurkuma je oduvek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove, proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje čak do 200% veću bioraspoloživost – čineći maksimalnu apsorpciju u telu kako bi se ovaj fantastičan sastojak iskoristio.

Neto masa: 64 g

Upotreba: Odrasli 3 meke kapsule dnevno.

Šifra proizvoda: 551 Kategorija:

Opis

AKTIVNI SASTOJCI:
3 kapsule sadrže: NEM® – unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu 500 mg, od čega: Kolagen 66 mg, Hujaluronska kiselina 2,75 mg, Hondroitin-sulfat 1,1 mg; Ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 500 mg, od čega: Kurkuminoidi: 60 mg
Sastojci: Unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu, ekstrakt rizoma kurkume (stabilizator: polisorbat 20, kokosovo ulje), prečišćena voda, antioksidans: alfa-tokoferol, rafinisano sojino ulje, želatin (riba) humektant: glicerol, tamni ekstrakt rogača.

Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, osobe sa opstrukcijom žučnih puteva i kamenom u žuči, sa težim oblicima oboljenja jetre i osobe na terapiji antikoagulansima.