FOREVER BRIGHT® TOOTHGEL

Forever Bright Pasta za zube

Forever Bright Pasta za zube Aloe Vera je poznata po svom kvalitetu i raznolikosti proizvoda, uključujući i negu zuba. Vaši zubi će blistati sa pastom Forever Bright, jednom od najboljih pasti za zube na tržištu.

Pasta za celu porodicu, Forever Bright sadrži samo prirodne sastojke najboljeg kvaliteta.

Izuzetno ekonomična, jedna tuba je predvidjena za oko 300 pranja.

Takođe je pogodna za vegetarijance, budući da ne sadrži sastojke životinjskog porekla. Prirodne arome peperminta i spearminta vašim ustima daju osećaj svežine i čistoće.

Kombinacija stabilizovanog gela Aloe vere i propolisa deluje umirujuće na desni i sluzokožu usne šupljine, i može se naneti direktno kada je pranje zuba bolno.

Godine istraživanja, razvoja i saradnje sa naučnicima i zubarima pružile su kompaniji Forever Living saznanja o optimalnom delovanju gela Aloe vere potrebnom za delotvorno čišćenje zuba. Rezultat je formula koja osvežava dah i izbeljuje zube bez oštećenja zubne gleđi. Vaša porodica će uživati u izvrsnom ukusu i osećaju čistoće usne duplje.

Napomena: Ovaj proizvod ne sadrži fluor.

SASTAV Stabilizovani gel Aloe vere, sorbitol, hidrirani silicijum-dioksid, glicerin, natrijum lauril sulfat, irska mahovina, miris, propolis, natrijum saharini natrijum benzoat, hlorofilin-akar kompleks

NAČIN UPOTREBE Perite zube nakon obroka, i redovno posećujte vašeg zubara.

Šifra proizvoda: 28 Kategorija:

Opis

Aloe pasta za zube (FOREVER BRIGHT® TOOTHGEL) ćete najbrže dobiti na Vašu adresu porudžbinom putem telefona!

Za bilo kakva pitanja i porudžbine, obratite nam se na +381 66 370012 (možete i putem Viber-a, WhatsApp-a, Facebook-a)

ili nam pišite na email: kontakt@aloealoja.com

Svi aloe vera proizvodi se nalaze u meniju – Svi proizvodi –