ALOE FLEUR DE JOUVENCE®

Vekovima se u mnogim civilizacijama koristi čista, sveža Aloe vera za zdrav, mlad i lep izgled kože. Egipćani, poznati po svojoj kontinuiranoj potrazi za telesnom lepotom poput one Kleopatrine, upotrebljavali su Aloe veru zbog njenih hidratantnih svojstava u svojim pokušajima da očuvaju mladolik izgled. Forever Living Products je iskoristio sve blagodeti ove biljke u preparatima za negu kože.

Aloe Fleur de Jouvence (“Cvet mladosti”) je jedna od najdelotvornijih obnavljajućih kolekcija proizvoda za lepotu, prisutnih na tržištu. To je kolekcija od šest izvrsnih proizvoda koji svaki posebno doprinosi tretmanu nege kože lica, te se oni međusobno dopunjuju. Kombinacijom tradicionalne mudrosti i naučnih saznanja iz moderne dermatologije, Forever Living Products nije štedeo na istraživanju i razvoju izvanrednih proizvoda.
U elegantnom i modernom pakovanju, kolekcija sadrži:
• Aloe Cleanser
• Rehydrating Toner
• Firming Day Lotion
• Recovering Night Creme
• Mask Powder
• Aloe Activator
ogledalo, kašiku za mešanje komponenti i četkicu za nanošenje.

Svaki od gorenavedenih proizvoda možete koristiti i kupiti pojedinačno, ali kombinovanom upotrebom svih šest proizvoda ćete postići željeni rezultat.

Svaki proizvod u Aloe Fleur de Jouvence je pažljivo osmišljen s naglaskom na svakodnevnim potrebama vaše kože.
Započinjemo čistim, stabilizovanim Aloe Vera Gelom i kombinujemo ga s jedinstvenim prirodnim sastojcima koje nalazimo u ćelijama kože, hidrolizovanim elastinom i kolagenom, zajedno sa izvanrednim sastojcima koji vlaže, emulguju i neguju kožu. Zajedno čine jedinstveni niz proizvoda za negu kože lica, koji pomažu da se odupremo štetnim uticajima godina, vremenskih prilika i okoline. Program preventive i očuvanja lepote, Aloe Fleur de Jouvence pruža svakodnevni tretman nege kože lica i pomaže u prirodnom očuvanju mladosti, energije, svežine i sjaja kože.
Aloe vera je oduvek imala blagotvorno dejstvo na kožu. Pružite svojoj koži još bolju negu s proizvodima Forever Living Products, kolekcijom Aloe Fleur de Jouvence!

NAČIN UPOTREBE
Dvaput na dan očistite lice sa Aloe Cleanserom.
Dvaput na dan tonirajte lice i osvežite ga sa Rehydrating Tonerom.
2–3 puta nedeljno priuštite sebi tretman za negu lica sa proizvodima Aloe upotrebom Mask Powdera i Aloe Activatora.
Svake večeri nanesite na lice noćnu kremu Recovering Night Creme.
Svakodnevno nanesite na lice Firming Day Lotion.

VAŽNO:
IZBEGAVAJTE KONTAKT SA OČIMA.
U SLUČAJU ALERGIJSKE REAKCIJE, MOMENTALNO ISPERITE LICE TOPLOM VODOM I KONSULTUJTE DOKTORA.
DRŽATI DALJE OD DOMAŠAJA DECE

Šifra proizvoda: 337 Kategorija: