ALOE ACTIVATOR

Aloe Activator

Aloe Activator sadrži stabilizovani Aloja vera gel i alantoin, organski agens za regeneraciju ćelija. Aloja Activator je vrhunski agens za hidrataciju koji sadrži enzime, amino kiseline i polisaharide. On je idealan tečni partner koji deluje u kombinaciji sa našom maskom u prahu (Mask Powder) tako što vlaži, čisti i prehranjuje kožu. Pomoću maske uklanjaju se mrtve ćelije kože, a ostaju nove ćelije koje joj  daju svež, živahan i prosvetljen izgled. Stabilizovani Aloja vera gel čini ovaj preparat tako nežnim da se može koristiti i za područje oko očiju. Aloe Activator ima neverovatno svestranu primenu. Iako se smatra glavnim sastojkom Aloe Fleur de Jouvence tretmana, izuzetno je efikasan kada se koristi u druge svrhe, na primer za čišćenje i osvežavanje kože. U tu svrhu nanesite na tufer i prebrišite čitavo lice i vrat, nežno ali detaljno sve dok ne bude potpuno čisto.

SASTAV Sok lista Aloe Barbadensis (stabilizovani* Aloe Vera gel), alantoin, fenoksietanol, metil-izotiazolinon.

SADRŽAJ 130 ml

Šifra proizvoda: 343 Kategorija:

Opis

Aloe activator ćete najbrže dobiti na Vašu adresu porudžbinom putem telefona! Aloe activator cena je navedena na proizvodu.

Za bilo kakva pitanja i porudžbine, obratite nam se na +381 66 370012(možete i putem Viber-a, WhatsApp-a, Facebook-a)

ili nam pišite na email: kontakt@aloealoja.com

Svi aloe vera proizvodi se nalaze u meniju – Svi proizvodi –

Hidriranje, osvežavanje i umirenje pomoću snage aloje.
Ukoliko vaša koža čezne za malo posebne pažnje, pružite joj osvežavajući dodir aloje.

– Sjajan preparat za kožu
– Nežan za celo lice, čak i za predeo oko očiju
– Čisti, umiruje i osvežava
– Preko 98% čistog gela od aloje
– Pomaže bolju efikasnost ostalih Forever preparata za negu kože

Sa preko 98% gela od aloje, Aloe Activator pruža koži osećaj svežine i umirenosti od trenutka kada on dodirne vaše lice. Aloja je savršena za osetljivu kožu i mnogi ključni sastojci poput vitamina A, C i E čine Aloe Activator idealnim dodatkom vašem programu nege kože.
Naša čuvena aloja je uparena sa alantoinom pa smo dobili savršen spoj koji kožu čini mekom i glatkom. Aloe Activator je superiorni ovlaživač koji sadrži enzime, aminokiseline i polisaharide. Uz visoku koncentraciju aloje, Aloe Activator poboljšava učinak ostalih Forever proizvoda za negu kože – može se koristiti pre njih za pripremu kože, ali i nakon da se osigura njihovo dejstvo. Ovaj korak u vašoj svakodnevnoj rutini nege kože ubrzo će postati vaš omiljeni deo, jer ne samo da je dobar osećaj tokom korištenja, već će efekti korištenja učiniti da vam koža izgleda bolje.