Aloe Vera Gel Kompanije Forever

Aloe Vera Gel kompanije FLP (Forever Living Products)

Kompanija Forever Living Products(FLP) je osnovana 1978.godine.

Osnivač Rex Maughan nije hteo da se osloni na dobavljače sa strane, jer mu oni ne bi isporučivali vrstu kvaliteta koji je zahtevao za svoje proizvode. Insistirao je da Forever postane potpuno vertikalno integrisan – posedovanjem svojih plantaža aloe, postrojenja za proizvodnju i pakovanje i objekta za skladištenje.

Forever kontroliše kvalitet u toku celokupnog procesa, a fokusira se  na ono što je najvažnije kvalitet, inovacije i najbolje proizvode na svetskom tržištu.

Srce ove firme je Aloe Barbadensis Miller.

Uzgaja se na plantažama u Dominikanskoj republici i Teksasu.

Kompanija od 1978. godine poseduje zaštićenu i patentiranu tehnologiju kojom se svežina i hranljivi sastojci soka Aloe Vere mogu očuvati duži period nakon ceđenja.

Vreme koje protekne od trenutka branja do zatvaranja boce je 2 sata i na taj način su se nakon prerade u boci  zadržala prvobitna prirodna svojstva aloe u neizmenjenom obliku i sastavu.

Već 40 godina Forever Living Poducts obezbedjuje vrhunski kvalitet aloe vera proizvoda i garantuju pravilan prirodni postupak stabilizacije gela, najsavremeniju tehnologiju prerade i rigorozne kontrola svake faze – od uzgoja biljke na sopstvenim planatažama, preko stabilizacije, prerade, transporta i distribucije do krajnjeg potrošača.

Aloja se gaji organski, bere se ručno, mehanički se odstranjuje kora lista u kojoj se nalaze nepoželjne supstance.

Koristi se isključivo unutrašnji sadržaj lista u kome je skladište svih hranljivih i lekovitih materija.Prirodna stabilizacija se vrši hladnim postupkom i prirodnim ekstraktima.

Boca aloje sadrži 96% čistog gela  sa dodatkom prirodnog vitamina C  iz papaje i prirodnog konzervansa iz pokožice grozdja.

Osnova svih proizvoda je 100% čist aloe vera gel.

Mnoge kompanije u svetu nude različite proizvode od aloe vere ali većina tih proizvoda sadrži vodu u velikoj količini, a sadržaj aloe je minimalan i služi isključivo u marketinške svrhe.

FLP kompanija poseduje sertifikat IASC koji garantuje verodostojnost deklaracije proizvoda, čistoću, visoku koncentraciju, ekološki uzgoj i kvalitetnu preradu Aloe vere.

Kocher sertifikat, dobijen od jevrejske zajednice za slobodno korišćenje kod jevreja.

ISLAM Aproval za islamsku zajednicu, koji dozvoljavaju primenu ovih proizvoda pripadnicima pomenutih verskih zajednica, što znači da proizvod ne sadrži alkohol, niti dodate sastojke svinjskog porekla kao npr. želatin.

Aloe Vera Gel nije testiran na životinjama. PETA Cruelty Free

Pogodan je za vegane.

Sertifikate kvaliteta i  ispravnosti izdaje pojedinačno svaka od 160 zemalja sveta u kojima Kompanija Forever ima svoje kancelarije, jer svaka od tih zemalja i svoje posebne zakonske propise i carinske kontrole!

Aloe vera gel kao i ostali proizvodi od aloje, su dostupni na našem shopu!

Aloe vera gel možete kupiti ovde! Dostava na vašu adresu!