ALOE ACTIVATOR

14.10 

Aloe Activator

Aloe Activator sadrži stabilizovani Aloja vera gel i alantoin, organski agens za regeneraciju ćelija. Aloja Activator je vrhunski agens za hidrataciju koji sadrži enzime, amino kiseline i polisaharide. On je idealan tečni partner koji deluje u kombinaciji sa našom maskom u prahu (Mask Powder) tako što vlaži, čisti i prehranjuje kožu. Pomoću maske uklanjaju se mrtve ćelije kože, a ostaju nove ćelije koje joj  daju svež, živahan i prosvetljen izgled. Stabilizovani Aloja vera gel čini ovaj preparat tako nežnim da se može koristiti i za područje oko očiju. Aloe Activator ima neverovatno svestranu primenu. Iako se smatra glavnim sastojkom Aloe Fleur de Jouvence tretmana, izuzetno je efikasan kada se koristi u druge svrhe, na primer za čišćenje i osvežavanje kože. U tu svrhu nanesite na tufer i prebrišite čitavo lice i vrat, nežno ali detaljno sve dok ne bude potpuno čisto.

SASTAV Sok lista Aloe Barbadensis (stabilizovani* Aloe Vera gel), alantoin, fenoksietanol, metil-izotiazolinon.

SADRŽAJ 130 ml

Šifra proizvoda: 343 Kategorija:

Opis

Aloe activator ćete najbrže dobiti na Vašu adresu porudžbinom putem telefona! Aloe activator cena je navedena na proizvodu.

Za bilo kakva pitanja i porudžbine, obratite nam se na +381 66 370012(možete i putem Viber-a, WhatsApp-a, Facebook-a)

ili nam pišite na email: kontakt@aloealoja.com

Svi aloe vera proizvodi se nalaze u meniju – Svi proizvodi –

Hidriranje, osvežavanje i umirenje pomoću snage aloje.
Ukoliko vaša koža čezne za malo posebne pažnje, pružite joj osvežavajući dodir aloje.

– Sjajan preparat za kožu
– Nežan za celo lice, čak i za predeo oko očiju
– Čisti, umiruje i osvežava
– Preko 98% čistog gela od aloje
– Pomaže bolju efikasnost ostalih Forever preparata za negu kože

Sa preko 98% gela od aloje, Aloe Activator pruža koži osećaj svežine i umirenosti od trenutka kada on dodirne vaše lice. Aloja je savršena za osetljivu kožu i mnogi ključni sastojci poput vitamina A, C i E čine Aloe Activator idealnim dodatkom vašem programu nege kože.
Naša čuvena aloja je uparena sa alantoinom pa smo dobili savršen spoj koji kožu čini mekom i glatkom. Aloe Activator je superiorni ovlaživač koji sadrži enzime, aminokiseline i polisaharide. Uz visoku koncentraciju aloje, Aloe Activator poboljšava učinak ostalih Forever proizvoda za negu kože – može se koristiti pre njih za pripremu kože, ali i nakon da se osigura njihovo dejstvo. Ovaj korak u vašoj svakodnevnoj rutini nege kože ubrzo će postati vaš omiljeni deo, jer ne samo da je dobar osećaj tokom korištenja, već će efekti korištenja učiniti da vam koža izgleda bolje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ALOE ACTIVATOR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × one =